Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

De ce disciplina este mult mai importantă decât motivația.

Pentru a îndeplini orice obiectiv, trebuie să aveți o cale clară, indiferent dacă este o viață fericită sau o afacere de succes. Trebuie să fii sigur cu privire la ceea ce vei face și la modul în care vei face asta.Trebuie să-ți pui întrebarea:„Ce ar trebui să te conducă la obiectivul tău?”.Răspunsul general la aceasta este motivația DAR motivația nu este ceea ce vă va duce la succes.Aceasta te face doar să simți că vrei să ai succes.Contrar credinței populare, motivația nu este răspunsul.

Disciplina de sine este ceea ce vă va ajuta pe termen lung. Este vorba de a crede în valoarea de bază că ceea ce vrei să obții este important pentru tine. Acesta este combustibilul care vă va menține în mișcare și vă va conduce angajamentul către obiectivul dvs.Dacă vorbesc despre afaceri, fiecare afacere de succes este un caz în care disciplina este mai bună decât motivația. Acestea contribuie la viața utilizatorului lor. Așa și-au construit o reputație și așa au avut succes.

Eșuarea obținerii rezultatelor dorite face ca mulți oameni să renunțe și să își întrerupă angajamentul cu utilizatorii lor. Cei puțini care sunt persistenți și răbdători, reușesc să obțină rezultatul dorit după ce au încercat din răsputeri. Acesta este un exemplu în care contează răbdarea.Disciplina de sine vă oferă angajamentul, coerența și răbdarea care vă vor duce afacerea de la doar un nume la un brand pe care doriți să fie.La nivel individual, autodisciplina îți schimbă viața în bine. Este ceea ce vă va ajuta să treceți prin vremurile grele, momentele în care „nu aveți chef să faceți ceva”.

Disciplina vă va oferi încredere în sine, veți avea autocontrol, nu veți fi condus de impuls ci de logică, vă va ajuta să deveniți răbdător, vă va învăța cum să abordați eșecul.În ciuda faptului că autodisciplina și motivația sunt importante pentru succes, este absolut greșit să crezi că motivația este primordială.Motivația este ceea ce vă va oferi startul și apoi singura autodisciplină va fi responsabilă pentru a vă menține.Disciplina de sine elimină acea emoție și impuls din procesul tău de luare a deciziilor, astfel încât să poți lua decizii importante rapid și eficient.

Dacă mergem după statistici, autodisciplina a fost testată în timp și s-a dovedit că are succes. În 2013, Wilhelm Hoffman a realizat un sondaj și a constatat că persoanele cu autocontrol sunt mai fericite și mai concentrate în viață decât persoanele fără aceasta.

loading...