Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Niciodată să nu te îndrăgostești de o femeie Berbec.Iată de ce.

Nu te îndrăgosti niciodată de o femeie Berbec. Când te înșeli, ea îți va spune. Când va fi supărată, va țipa la tine. Nu se va reține pentru a vă menține confortabil.Nu te îndrăgosti niciodată de o femeie Berbec, pentru că ea se va pune întotdeauna pe primul loc.Ar putea părea egoistă, dar într-adevăr, se iubește pe ea însăși. Știe ce merită. Nu lasă niciodată pe cineva să o împiedice să realizeze ceea ce își propune.

Nu te îndrăgosti niciodată de o femeie Berbec, pentru că se plictisește ușor. Nu va dori să meargă la același restaurant săptămână după săptămână și să urmărească același film la nesfârșit. Devine neliniștită când stă într-un singur loc, când viața se repetă.O femeie Berbec va fi brutal de sinceră cu tine.Majoritatea oamenilor spun mici minciuni albe, dar ea va spune doar adevărul. Și nu-i va păsa cât de greu îți este să o auzi.

Nu te îndrăgosti niciodată de o femeie Berbec, pentru că ea te va împinge din zona ta de confort. Ea vrea întotdeauna să încerce lucruri noi – restaurante noi, mâncăruri noi, noi aventuri. Vrea să exploreze lumea. Vrea să vadă tot ce este de văzut.Cu ea nimic nu este suficient. Ea vrea mereu mai mult. Mai multa atentie. Mai multă afecțiune. Mai multe sarutari. Nu este niciodată mulțumită. Este într-o căutare nesfârșită a fericirii.Ea va face lucruri neașteptate, spontane. Vă va trimite un mesaj la două dimineața pentru a spune că pleacă într-o călătorie cu prietenele sau că a decis să încerce de facă scufundări. Va face lucruri îndrăznețe fără să se gândească de două ori.

O femeie Berbec te va înnebuni cu emoțiile ei. Când este fericită, nu va mai putea să nu mai vorbească. Când este tristă, nu va mai putea părăsi patul ei. Nu există niciun mijloc între ea. Fiecare dispoziție este o dispoziție extremă.

Nu te îndrăgosti niciodată de o femeie Berbec, pentru că ea te va face să te simți din nou tânăr. O să te tachineze ca pe un copil mic pe terenul de joacă. Va flirta și se va juca la luptă și te va face să râzi cât de tare te poate lăsa stomacul.Ea te va face să te simți sălbatic, nebun și viu. Ea te va iubi într-un mod pasionat, aprins, pe care nu ai mai fost iubit până acum.

Nu te îndrăgostiți niciodată de o femeie Berbec, pentru că, dacă voi doi ajungeți să vă despărțiți, nu vei trece niciodată peste ea. Nu vei dori niciodată pe altcineva.

loading...