Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 semne că mâncați prea mult zahăr.

Zahărul a fost asociat cu o varietate de probleme de sănătate, de la cariile dentare și oboseală până la diabet, boli de inimă, obezitate și creștere în greutate.Excesul de zahăr poate provoca, de asemenea, inflamații și, eventual, leziuni la rinichi pe termen lung.În timp ce American Heart Association ne recomandă să consumăm doar 9,5 lingurițe de zahăr pe zi, o persoană obișnuită consumă aproximativ 22.Iată în continuare 7 semne care indică faptul că mâncați prea mult zahăr.

 1. Dificultate de concentrare.
  Nivelurile ridicate de zahăr împiedică glucoza să ajungă la celulele din creier, astfel încât mintea are dificultăți în a obține energie din viață. Acest lucru afectează negativ viteza de revizuire și îndrumarea de bază.
 2. Vedere neclara.
  Viziunea încețoșată este, de asemenea, o consecință a uscării din cauza conținutului ridicat de glucoză – afectează în plus celulele ochiului. Ca urmare, acestea se deformează și ochiul își pierde capacitatea de concentrare în mod corespunzător.
 3. Vindecarea lentă a rănilor și tăieturilor.
  Acest lucru se datorează deteriorării vasculare datorate nivelurilor ridicate de zahăr. Acest lucru duce la o scădere a circulației sângelui, în special la nivelul epididimului, și la o vitalitate tisulară insuficientă.
 4. Foame continuă.
  Nivelurile ridicate de zahăr împiedică pătrunderea glucozei în celule. Astfel, corpul nu primește energie de viață și cere din nou și din nou hrană: acesta este un ciclu nesfârșit.
 5. Creșterea oboselii.
  Când nivelul zahărului din sânge este ridicat, organismul nu poate stoca și metaboliza glucoza în mod corespunzător. Viața este irosită și celulele corpului nu primesc combustibilul de care au nevoie. Acest lucru duce la faptul că o persoană se simte în mod regulat obosită din motive necunoscute.
 6. Urinare frecventa.
  Dacă nivelul zahărului din sânge este prea mare, rinichii nu pot reabsorbi lichidul. Prin urmare, organismul, încercând să regleze fixarea glucozei în sânge și în celule, descompune sângele cu lichid intracelular, de-a lungul acestor linii transferând concentrația de glucoză la normal. Acest lucru duce la urinare frecventă.
 7. Gură uscată, sete excesivă.
  Gura uscată și setea intensă sunt reacții la pierderea severă de lichid. Hipotalamusul, care măsoară nivelul de uscăciune și induce sete, trimite un semnal către creier. Evident, nu puteți refuza să beți ceva, dar este mai bine dacă beți apă sau ceai fără zahăr.
loading...