Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Psihologul ne spune:Întâlnirile nu sunt deloc întâmplătoare – totul în lumea asta are un scop bine definit.

In lumea frumoasa in care traim, fiecare intalnire si confluenta intamplatoare serveste unui scop mai mare. Nimic nu se intampla fara un motiv.

Uneori, avem nevoie de oameni care să ne trezească și să ajute la schimbarea direcției vieții noastre; alteori, avem nevoie de oameni care să ne ridice și să ne reamintească cine suntem. Și, uneori, este vorba pur și simplu despre cei care sunt meniți să păstreze spațiu pentru noi.

n mod ironic, nu suntem meniți să cunoaștem scopul fiecărei persoane pe care o întâlnim în această viață, ci suntem meniți să rămânem deschiși la orice va dezvălui fiecare întâlnire.

În anumite privințe, trebuie să privim lumea ca având conexiuni care se desfășoară prin ea – unele fire sunt de mătase și roșu, în timp ce altele sunt pânză aspră. Fiecare fir descrie o întâlnire diferită care încă nu a avut loc.

Suntem meniți să interacționăm unii cu alții în această viață și să ne lăsăm viața să se suprapună. Uneori se pare că rețelele de socializare alungă nevoia de acele conexiuni din viața reală, dar ceva din mintea noastră începe să se schimbe atunci când începem să credem cu adevărat că fiecare lucru care se întâmplă o face dintr-un motiv.

Nu toate întâlnirile ar trebui să dureze pentru totdeauna; uneori, acele întâlniri vin doar pentru un moment. Poate că a fost pentru a vă întârzia, astfel încât un accident de mașină să fie ratat – sau chiar pentru a vă organiza o întâlnire cu un potențial iubit. Uneori, universul ne trimite oameni să ne ajute în călătoria noastră, chiar dacă nu sunt meniți să fie o parte semnificativă a acestuia.

Viața este un mister magic al sincronizării, care este credința că universul ne trimite semne pe parcurs pentru a ne ajuta să ne îndreptăm către scopul vieții noastre. Aceasta poate fi întâlnirea aleatorie a oamenilor, a îngerilor, a numerelor, a cântecelor și chiar a penelor, care ne anunță că există un plan în loc de care nu suntem încă conștienți.

Uneori se pare că, cu cât este ceva mai uimitor, cu atât mai puțin îl putem recunoaște în viața noastră.Atat intalnirile bune cat si cele rele sunt importante pentru cum se va compune calatoria noastra. Este realmente un mister pe cine vom intalni in continuare si experientele pe care ni le va aduce acea persoana.

loading...