Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Omul care iubește cu adevărat nu înșală chiar dacă are ocazia,chiar dacă este provocat.Când iubești,nu mai există loc în pat pentru altcineva.

Societatea modernă, dintr-un anumit motiv, tinde să împingă ideea că este bine să-l înșeli pe celălalt semnificativ, dar nu este în regulă. Dacă îl înșeli pe partenerul tău, nu îi iubești cu adevărat, indiferent dacă crezi sau nu.A fi înșelat nu se simte niciodată bine și te face mereu să te simți ca și cum nu ai fi suficient de bun. Nu este un lucru distractiv prin care să trec și nu aș dori asta celor mai răi dușmani ai mei. A afla că cineva este sau te-a înșelat este ca și cum ai pierde o bucată din tine. Este un sentiment care cade în intestinul tău și te face să-ți dorești ca lumea să înceteze să se rotească.

Când cineva te înșală nu este pentru că nu ești suficient de bun și trebuie să fii conștient de asta.Este pentru că nu sunt gata să se angajeze și nu te merită. Este pentru că nu te iubesc.Cineva care te iubește cu adevărat, nu s-ar gândi niciodată să-ți facă așa ceva.Nu există nicio scuză pentru a înșela. Doar pentru că „vrei” pe cineva nu înseamnă că ar trebui să-l ai. Dacă ești cu cineva, ar trebui să fii respectuos cu emoțiile lor.

Am putea sta aici toată ziua și să mergem înainte și înapoi pe acest subiect, dar adevărul este că persoana care este înșelată nu este de vină. Indiferent dacă au avut relații sexuale cu tine de câte ori ți-ai dori, făcându-te fericit, petrecând suficient timp cu tine, sufocându-te cu atenție sau orice altceva de acest fel. Când trișezi, iei singură o decizie de a-l trăda pe acea persoană și tu ești cel care greșește. Nu poți da vina acestei greșeli pe nimeni în afară de tine.

Când iubești pe cineva, nu înșeli. Înșelătorii sunt egoiști, imaturi și nu merită. Sigur, s-ar putea să-ți „iubești” partenerul, dar nu-l iubești suficient dacă faci astfel de lucruri. Înșelarea este dureroasă și este o prostie completă.Omul care iubește cu adevărat nu înșală, chiar dacă are ocazia, chiar dacă este provocat.Când iubești, nu mai există loc în pat pentru altcineva.

Relațiile au nevoie de încredere, respect și iubire. Dacă nu le puteți oferi pe toate trei, atunci trebuie să rămâneți singur. Încrederea este un lucru pe care nu îl poți câștiga înapoi, așa că nu încurca lucrurile în primul rând.Nu poți face asta cuiva pe care îl iubești cu adevărat.

loading...