Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mărturia unei românce:„Ne obligă să declarăm că a murit de coronavirus.Nu vom face asta,mincinoșilor.Toată lumea moare de corona,nimic altceva”.

Elena face mărturisiri cutremurătoare pe pagina sa de socializare, după ce un membru al familiei sale a decedat.Ea face dezvăluiri despre felul în care autoritățile au încercat să gestioneze situația generată de această pandemie, aceștia spunându-i să declare că persoana decedată din familia ei, a murit de coronavirus.

„Poate că aveam îndoieli, când auzeam săptămânile trecute că în cazul în care vei avea nenorocul să mori în această perioadă, îți obligă familia să declare că a murit de CORONA. Exact asta s-a întâmplat și în familia noastră. Ne-au ridicat persoana decedată într-un sac spunând că trebuie să declarăm că a murit de coronavirus. Nu vom face asta mincinoșilor, cu tot fake-ul vostru! Corona!De două luni, toată lumea moare de corona, nimeni de altceva. Pe bune???? Ați zăpăcit o lume cu știri false, ne distrugeți psihic, gunoaielor”, acesta a fost mesajul postat de Elena pe pagina sa de socializare, potrivit antena3.

Chiar dacă autoritățile s-au gândit să pună un număr în plus la bilanțul morților, coronavirusul nu este o glumă.Pandemiile apărute la nivel global au fost întotdeauna însoțite de zvonuri și teorii ale conspirației.Știrile false despre noul covid-19 cuprind teorii amuzante și absurde, dar și zvonuri despre uneltiri înfricoșătoare.Nu trebuie să credem tot ceea ce auzim despre acest virus.Coronavirusul există și este foarte periculos.Este o pandemie globală în creștere rapidă. Numărul de cazuri confirmate la nivel mondial a depășit 3 milioane, și mulți epidemiologi consideră că numărul va mai crește,deoarece testarea și raportarea sunt în momentul de față incomplete.

Noul coronavirus face parte dintr-o familie de virusuri care includ răceala comună și sindromul respirator acut sever (SARS), care a avut originea și în China în 2002.Se răspândește în principal prin picăturile dispersate atunci când o persoană infectată tușeste sau strănută și poate fi transmisă și pe suprafețe contaminate.Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra în corp prin ochi, nas și gură, astfel eviați atingerea acestora dacă nu v-ați spălat bine mâinile.De aceea, este foarte important să ne protejăm cât mai mult, să urmăm cu strictețe regulile de igientă și să evităm să ieșim din casă dacă nu este absolut necesar.

Atentie! Informatiile publicate pe WawList.com pot fi preluate doar in limita a 100 de caractere si cu citarea in lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor.