Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Niciodată nu vei fi destul de bun pentru cineva care nu știe să te aprecieze la adevărata ta valoare”.

Dacă cineva nu are intenția de a vedea ce este bun în tine, nu va face asta.Nu poți face absolut nimic care să satisfacă sau să impresioneze pe cineva care nu vede adevărata dvs. valoare.Nu poți atinge un nivel de perfecțiune care să fie suficient de bun pentru cineva care nu are nicio intenție de a vedea acest lucru.

Dacă doriți să vedeți binele cuiva, îl veți găsi. Dacă doriți să vedeți răul, veți găsi și asta. Uneori, eforturile dvs. cele mai bune nu se datorează faptului că nu sunteți suficient, ci pentru că nu veți fi niciodată suficiente pentru cineva care nu are nicio dorință să vă vadă așa.Nu vei fi niciodată suficient de bun, pentru cineva care nu are intenția de a te iubi, de a te aprecia, indiferent de ce încerci să faci pentru a deveni persoana pe care o vrea cineva anume.Iar acest lucru nu înseamnă că ești lipsit de valoare, ci din contră.Nu vei fi niciodată suficient de bun pentru cei care nu apreciază frumusețea ta interioară și exterioară. Niciodată nu vei fi suficient de bun pentru persoanele care îți privesc doar defectele și nu îți apreciază atuurile.

Oricât ai încerca, nu vei fi niciodată suficient de bun pentru o persoană care nu este pregătită pentru tine. Nu vei fi niciodată suficient de bun pentru cineva care încă mai poartă sentimente pentru fostul lor. Nu vei fi niciodată suficient de bun pentru cei care nu te iubesc înapoi.Nu vei fi niciodată suficient de bun pentru cel care nu te va vedea în viitorul lor. Nu veți fi niciodată suficient de bun pentru persoana care nu vă vede îndeplinirea dorinței sale atunci când vă privesc ochii. Nu vei fi niciodată, vreodată suficient de bun pentru cel care nu este dispus să lucreze la relația ta.

Oricât ai încerca, nu vei fi niciodată suficient de bun pentru oamenii care nu văd adevărata ta valoare.Nu vei fi niciodată suficient de bun pentru lucrurile care nu sunt menite să fie ale tale.Trebuie doar să cauți dragostea și fericirea adevărată la persoana potrivită.Trebuie doar să te înconjori de oamenii potriviți.Așteaptă, deoarece aceștia vor apărea în viața ta, atunci când poate te aștepți cel mai puțin.

Atentie! Informatiile publicate pe WawList.com pot fi preluate doar in limita a 100 de caractere si cu citarea in lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor.