Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 fraze puternice despre viaţă,timp şi relații.Atât de adevărate

Viața nu este ușoară pentru niciunul dintre noi. Dar ce-i cu asta? Trebuie să avem perseverență și mai ales încredere în noi înșine. Trebuie să credem că suntem înzestrați pentru ceva și că acest lucru trebuie atins.Uneori, un citat, o frază puternică este tot ce este nevoie pentru a reîncepe o scânteie în viață.Deci, fie că doriți să stabiliți o flacără sau să mențineți focul aprins, iată câteva citate despre viaţă, timp şi relații pe care le puteți împărtăși cu cei dragi.Indiferent dacă sunteți singuri, sau într-o relație, aceste citate inspiraționale vă vor aminti cât de uimitoare și frumoasă este viața.

 1. Niciodata sa nu regreti ceea ce ai facut, daca in acel moment ai fost fericit.
  Dacă ceea ce ți s-a întâmplat a fost frumos, atunci ai avut ceva minunat.Dacă ceea ce ți s-a întâmplat a fost rău, atunci a fost o experiență din care ai avut de învățat.Nu regreta niciodată ceea ce ai făcut în trecutul tău pentru că ai învățat lecții.
 2. Sufletul – este unicul care posedă abilitatea de a iubi, corpul nu caută iubire.
  Sufletul devine viața fiecărei celule, suportul oricărui gînd și al oricărei emoții.Calea către trezirea sufletului presupune să aducem virtuțile la putere, să eliminăm defectele și să regăsim adevărata natură a sufletului – lumina de dincolo de orice formă, si de orice gînd.
 3. Cea mai mare confuzie este să credem că încă avem mult timp la dispoziție.
  Timpul nu stă în loc.De aceea, este foarte important să găsiți acel loc care să vă facă plăcere că sunteți acolo.Timpul nu te așteaptă.Întotdeauna va fi prea târziu pentru un lucru pe care nu l-ai făcut la timp.
 4. Fericirea – este atunci când părinții îţi sunt sănătoși.
  Nu există prietenie sau dragoste ca aceea a unui părinte pentru copilul său.De aceea, nu trebuie să uiți niciodată cine ți-a dat viață, cine te-a crescut, cine a vegheat asupra ta când ai fost bolnav, deoarece aceștia sunt părinții tăi.
 5. Un lucru inexplicabil este sufletul. Nimeni nu știe unde se află, însă toţi ştiu când doare.
  Sufletul trebuie tratat ca pământul, să i se dea ce-i trebuie spre a fi productiv.Un suflet bun valorează mai mult decât frumusețea unui prost.
 6. Un înțelept a spus: “Cel mai bun medicament pentru om este iubirea şi grija.” Cineva l-a întrebat: “Şi dacă nu ajută?” Mărește doza – i-a spus înţeleptul.
  Iubirea este cea mai mare terapie posibila. Lumea are nevoie de terapie tocmai pentru ca ii lipseste iubirea.
 7. Liniștea este mai puternică decât emoțiile. Tăcerea este mai puternică decât strigătul. Indiferența este mai groaznică decât războiul.
  Dintre toate acestea, indiferența doare cel mai tare.Ea doare, mai mult decât orice pe lumea asta.Se spune că opusul dragostei nu este ura, ci indiferența.

8.Nu m-am îndrăgostit de tine pentru frumusețe. Şi nu voi înceta să te iubesc din cauza bătrâneții.
Frumusețea fizică a unui om estre trecătoare odată cu anii, dar frumusețea minții, bogăția sufletului și căldura acestuia nu se pierd niciodată, ci cresc cu anii.

 1. Învață-te să eliberezi. Fericirea întotdeauna găseşte drumul înapoi.
  Fericirea constă în lucruri simple și apare atunci când noi ne așteptăm cel mai puțin de la viață.Ea nu o primești așa pur și simplu. Fericirea vine din acțiunile noastre.
 2. Dacă vrei ca viața ta să fie o poveste minunată, înțelege că tu ești autorul și în fiecare zi ai posibilitatea de a scrie o nouă pagină.
loading...

Add comment