Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Povestea emoționantă a celor doi frați rămași fără părinți l-a impresionat pe Dragoș Bucur și colegii lui

Dragoș Bucur și colegii lui de la Visuri la cheie au adus zâmbetul pe buze celor doi copii greu încercați de viață.Cei doi copii, o fetiță în vârstă de 4 ani și un băiat de 10 ani, dintr-o comună argeșeană au trecut prin clipe groaznice atunci când mama lor a fost găsită înjunghiată în casă, iar principalul suspect a fost chiar tatăl acestora, care ulterior a fost și condamnat la 25 de ani de închisoare.Micuții sunt crescuţi de aproape un an de bunica lor maternă și soțul acesteia.Femeia a fost nevoită să renunțe la locul de muncă pentru a se putea ocupa de creșterea celor doi nepoți.

”Pentru mine este teribil de greu, este o dublă suferinţă: sunt o mamă a cărei fiică a fost ucisă şi este o mare suferinţă pentru că îmi văd nepoţii fără mamă, singuri. Nu m-aş fi aşteptat vreodată la o asemenea dramă. Ştiam că ginerele meu este violent, dar nu mă gândeam la ce se va ajunge”, povesteşte Mihaela Vasilescu.

Echipa „Visuri la cheie” formată din Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu au ajuns la familia îndurerată și au reușit să le schimbe viața în bine, renovându-le casa veche plină de fisuri și cu acoperișul prin care se vedea cerul. Deși sunt la vârste fragede, cei doi copii, Maria și Mihai au ochii plini de tristețe. Acești oameni minunați au încercat să le aducă bucuria pe chipuri copiilor și, prin elementele decorative din casă, să le reamintească de bucuria copilăriei.Ei au reușit să transforme locuința care practic le-a răpit mama celor doi copii într-un nou cămin care să le ofere speranță și să le amintească de clipele frumoase trăite în familie.

Preotul Cosmin Bologea, un om cu suflet mare a ajutat de mai multe ori familia cu cei doi copii greu încercați de soartă.Acesta i-a ajutat cu donații și lucruri de care mai aveau nevoie în casă.

loading...