Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Marele actor Victor Rebengiuc, șterge pe jos cu Liviu Dragnea. „Cum de el are o moșie de 7 hectare, un palat, iar eu nu?

Marele actor Victor Rebengiuc vorbește despre șeful PSD, Liviu Dragnea.Nu-i vine să creadă cum poate exista o asemenea amploare. Deși toată lumea este nemulțumită de acest guvern,de toată hoția pe care el o comis-o sau încă o comite, nimeni nu face nimic. Acesta spune că îl suprinde în bine, faptul că cetățenii români ies în strada să-și manifeste nemulțumirea față de acest guvern și față de hoțiile ascunse care se întâmplă.

Unul dintre reporteri îl întreabă pe marele actor: „Ce credeţi că ar trebui să se întâmple acum cu OUG de modificare a Codului Penal?”

Acesta răspunde că este o invitație la hoție, o tâmpenie, care nu ar mai trebui să existe.În ultima perioada am auzit la televizor numai despre DNA și despre cum DNA-ul a atacat oamenii politici. Ei bine, daca oamenii politici se simt amenințați de DNA înseamnă că se simt cu „musca pe căciulă”. Dacă ei fură cel mai mult, cine e de vină? Ar fi frumos să ne explice fiecare, inclusiv domnul Dragnea, de unde a avut el atâția bani, dintr-un salariu de politician, să-și facă o asemenea moşie de nu ştiu câte, şapte hectare, cu piscină, cu teren de tenis, cu nu ştiu câte clădiri pe ea acolo.Ia să ne spună dacă poate. Actorul indignat spune că și el este un cetățean cinstit care muncește zi de zi, de peste 60 de ani și abia a reușit să-și achiziționeze un apartament și o mașină decentă, împreună cu soţia, amândoi muncind în acelați timp, pe rupte, el de 60 de ani, ea de 50.

Atentie! Informatiile publicate pe WawList.com pot fi preluate doar in limita a 100 de caractere si cu citarea in lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor.